https jthosting v0101J&T Hosting biedt SSL certificaten aan waarmee een beveiligde verbinding tot stand wordt gebracht tussen de bezoeker van de website en de website. U herkent een SSL verbinding aan het slotje voor het internetadres. Beveiligde verbindingen worden door bezoekers van website meer gewaardeerd dan onbeveiligde verbindingen. Dit geldt zeker wanneer een website betalingsgegevens verwerkt en/of persoonlijke informatie zoals naam, adres en geboortedatum.

Goed om te weten dat er drie soorten SSL zijn:

  1. DV (Domain Validation);
  2. OV (Organization Validation);
  3. EV (Extended Validation).

1. DV
DV-certificaten (Domeinvalidatie). Dit is het meest elementaire niveau van SSL-validatie. De certificatie-autoriteit (CA) controleert alleen dat u de eigenaar bent van een specifiek domein met informatie uit de WHOIS-database. Dit type certificaat maakt natuurlijk beveiligde gegevensversleuteling op uw site mogelijk, maar het verifieert niet of u de eigenaar bent van een legitiem bedrijf. Het is legitiem en vooral een zeer snelle oplossing voor het beschermen van uw site met HTTPS. Klanten die het hangslotje in de browser zien, zullen meer vertrouwen in uw site hebben dan voorheen, omdat het hangslotje een erkend teken van legitimiteit is.

2. Organization Validation
OV-certificaten (ondernemingsvalidatie) zijn vereist voor bedrijven en ondernemingen waar gebruikers gevoelige gegevens (creditcardnummer, contactgegevens, enz.) moeten invoeren. Ze zijn in het bijzonder nuttig voor e-commerce-sites of onlinewinkels. Een OV-certificaat authenticeert de eigenaar van de site en eist legitieme bedrijfsgegevens van dat bedrijf. Het validatieproces voor deze certificaten is langer en uitgebreider. De certificatie-autoriteit verifieert niet alleen of u de eigenaar bent van het domein, maar ook of u de eigenaar bent van het bedrijf. Het bedrijf moet in een registratiedatabase voor bedrijven staan en in een vertrouwde online-gids (bv. dnb.com). Fraudeurs kunnen niet in het bezit komen van een OV-certificaat, omdat hun organisatie niet kan worden gevalideerd. Het belangrijkste voordeel van een OV-certificaat is dat uw bedrijfsnaam op het certificaat verschijnt.

3. Extended Validation
EV-certificaten zijn een prima manier om uw website te beveiligen tegen gegevensdiefstal. Veel webwinkels gebruiken deze certificaten om het vertrouwen van hun klanten te vergroten. Met deze certificaten krijgt u immers een groene balk in de browser die duidelijk het hoogste beveiligingsniveau aangeeft.

De informatie en eisen die aan een organisatie gesteld worden nemen net als de nummering en de prijzen toe. Voor DV zijn de kosten laag, maar hoeft geen extra informatie verstrekt te worden. Voor EV zijn de kosten behoorlijk hoger en moet aan meer eisen voldaan worden. Het is absoluut niet moeilijk om een SSL certificaat aan te vragen. J&T Hosting neemt het werk voor u uit handen en verzorgt de administratieve afhandeling.

[bestelformulier url=https://www.jthosting.nl/client/bestellen/?cart=4]