Twaalf mooie jaren waarin J&T Hosting een rol heeft gespeeld voor vele MKB’ers en particulieren om hun domeinen te hosten. Per 01-01-2020 stopt dit echter. In deze e-mail leest u wat dit inhoudt en hoe wij ervoor zorgen dat zich geen problemen voordoen. Lees dit goed door omdat u keuzes dient te maken! Vanwege de feestdagen is het van belang dat u zich aan de uiterste datum om te reageren houdt.

Inhoud van deze e-mail

  • De gevolgen van het stoppen voor u
  • Keuze 1 Overstappen naar webruimtehosting.nl of een andere leverancier?
  • Keuze 2 Webhostingpakket extra of een ander pakket?
  • Keuze 3 WordPress diensten voor beveiliging en ondersteuning afnemen?
  • Wat er gebeurt wanneer u geen keuze maakt

De gevolgen van het stoppen voor u
Het stoppen houdt in dat J&T Hosting niet langer de webhosting voor de domeinen faciliteert en hiervoor heeft u een andere leverancier nodig. Onze leverancier is webruimtehosting.nl en zij verzorgen momenteel de infrastructuur van onze servers. Wij zorgen er samen voor dat de huidige domeinen inclusief hosting door hun worden overgenomen. Technisch houdt dit in dat er geen wijzigingen plaatsvinden anders dan het verplaatsen van de ene server naar de andere. Hierdoor is er geen downtime voor de website of e-mail.

Aan de overstap naar Webruimtehosting zijn geen kosten verbonden. Overstappen naar een andere leverancier zal zeker kosten met zich meebrengen en wij kunnen deze niet voorspellen. Dit komt omdat leveranciers daar allemaal hun eigen prijzen voor hebben.

Keuze 1 Overstappen naar webruimtehosting.nl of een andere leverancier?
Wilt u overstappen naar een andere leverancier dan Webruimtehosting? Dan dient u zelf te zorgen voor de verhuizing van de domeinnaam (en eventueel de website) naar een nieuwe leverancier. U heeft hiervoor een token nodig die wij op verzoek verstrekken. Een token is vergelijkbaar met een pincode voor een betaalpas: zonder kan de domeinnaam niet verhuisd worden! De pincode van de betaalpas wordt zorgvuldig bewaard, zo ook de token. Daarom moet u deze aanvragen
Zonder reactie wordt de domeinnaam overgezet naar Webruimtehosting. Wij geven uw informatie voor het factureren daarom door aan Webruimtehosting. U kunt niet overstappen zonder deze informatie door te geven.
Uiterste datum om wijzigingen door te geven: 14-12-2019

Keuze 2 Webhostingpakket extra of een ander pakket?
Voor uw behoefte hebben wij ingeschat dat webhostingpakket “extra” het beste past. De kosten hiervoor zijn €3,99 per maand inclusief BTW. Deze kosten zullen door webruimtehosting worden gefactureerd zodra de domeinnaam verlengd dient te worden. Indien u een ander pakket wilt bij Webruimtehosting horen wij dit graag zodat wij dit in orde kunnen maken.
Uiterste datum om wijzigingen door te geven: 14-12-2019

Keuze 3 WordPress diensten voor beveiliging en ondersteuning afnemen?
Wij bieden momenteel in samenwerking met J&T Website gratis ondersteunende diensten aan voor WordPress websites. Het gratis gebruik was mogelijk door de kosten te dekken via de hosting. Per 01-01-2020 vervalt dit gratis gebruik en zal gefactureerd gaan worden voor een tweetal diensten: Beaver Builder en InfiniteWP.

Beaver Builder is een WordPress plugin waarmee de layout van websites kan worden opgesteld. Met InfiniteWP was het mogelijk om websites met een druk op de knop te updaten. Het bijhouden van plugins is essentieel voor de beveiliging. De klanten waarvan de website is gehackt hadden niet de plugins up to date met alle gevolgen van dien. De beide plugins kosten per 01-01-2020 €0,99 per stuk of €1,49 gecombineerd.

Maakt u geen gebruik van Beaver Builder of InfiniteWP via J&T Hosting? Dan verandert er niets voor u. Wilt u geen gebruik meer maken van deze plugins of zelf een licentie aanschaffen? Dat kan uiteraard ook via de websites van Beaver Builder en InfiniteWP. De jaarlijkse kosten zijn voor Beaver Builder (inclusief Theme Builder): €181,- en voor InfiniteWP: €224,-. Waarschuwing: het niet meer gebruiken van Beaver Builder en InfiniteWP kan ernstige gevolgen hebben voor de beveiliging en layout van uw website! Denk goed na of u echt niet langer gebruik wilt maken van deze plugins.

Maakt u geen gebruik van deze dienst(en), dan verandert er niets voor u. Wilt u gebruik gaan maken van deze dienst(en), neem dan contact op met service@jtwebsite.nl.
Uiterste datum om wijzigingen door te geven: 14-12-2019

Samenvatting van de keuzes.
Keuze 1 voor 14-12-2019: Overstappen naar webruimtehosting.nl of een andere leverancier?
Keuze 2 voor 14-12-2019: Webhostingpakket starter of een ander pakket?
Keuze 3 voor 14-12-2019: WordPress diensten voor beveiliging en ondersteuning afnemen?

Wat er gebeurt wanneer u geen keuze maakt
Indien u niet voor 14-12-2019 een keuze maakt zorgen wij samen met Webruimtehosting er voor dat uw domein(en) voortaan gefaciliteerd worden door Webruimtehosting.

Heeft u nog vragen? Stuur ons een e-mail of neem contact op via WhatsApp.

Met vriendelijke groet,

J&T Hosting Servicedesk