Twaalf mooie jaren waarin J&T Hosting een rol heeft gespeeld voor vele MKB’ers en particulieren om hun domeinen te hosten. Per 01-01-2020 stopt dit echter. In deze e-mail leest u wat dit inhoudt en hoe wij ervoor zorgen dat zich geen problemen voordoen. Lees dit goed door omdat u keuzes dient te maken! Vanwege de feestdagen is het van belang dat u zich aan de uiterste datum om te reageren houdt.

Inhoud van deze e-mail

  • De gevolgen van het stoppen voor u
  • Keuze 1 Overstappen naar webruimtehosting.nl of een andere leverancier?
  • Keuze 2 Webhostingpakket reseller mini of een ander pakket?
  • Wat er gebeurt wanneer u geen keuze maakt

De gevolgen van het stoppen voor u
Het stoppen houdt in dat J&T Hosting niet langer de webhosting voor de domeinen faciliteert en hiervoor heeft u een andere leverancier nodig. Onze leverancier is webruimtehosting.nl en zij verzorgen momenteel de infrastructuur van onze servers. Wij zorgen er samen voor dat de huidige domeinen inclusief hosting door hun worden overgenomen. Technisch houdt dit in dat er geen wijzigingen plaatsvinden anders dan het verplaatsen van de ene server naar de andere. Hierdoor is er geen downtime voor de website of e-mail.

Aan de overstap naar Webruimtehosting zijn geen kosten verbonden. Overstappen naar een andere leverancier zal zeker kosten met zich meebrengen en wij kunnen deze niet voorspellen. Dit komt omdat leveranciers daar allemaal hun eigen prijzen voor hebben.

Keuze 1 Overstappen naar webruimtehosting.nl of een andere leverancier?
Wilt u overstappen naar een andere leverancier dan Webruimtehosting? Dan dient u zelf te zorgen voor de verhuizing van de domeinnaam (en eventueel de website) naar een nieuwe leverancier. U heeft hiervoor een token nodig die wij op verzoek verstrekken. Een token is vergelijkbaar met een pincode voor een betaalpas: zonder kan de domeinnaam niet verhuisd worden! De pincode van de betaalpas wordt zorgvuldig bewaard, zo ook de token. Daarom moet u deze aanvragen
Zonder reactie wordt de domeinnaam overgezet naar Webruimtehosting. Wij geven uw informatie voor het factureren daarom door aan Webruimtehosting. U kunt niet overstappen zonder deze informatie door te geven.
Uiterste datum om wijzigingen door te geven: 14-12-2019

Keuze 2 Webhostingpakket reseller mini of een ander pakket?
Voor uw behoefte hebben wij ingeschat dat webhostingpakket “reseller mini” het beste past. De kosten hiervoor zijn €1,99 per maand inclusief BTW. Deze kosten zullen door webruimtehosting worden gefactureerd zodra de domeinnaam verlengd dient te worden. Indien u een ander pakket wilt bij Webruimtehosting horen wij dit graag zodat wij dit in orde kunnen maken.
Uiterste datum om wijzigingen door te geven: 14-12-2019

Samenvatting van de keuzes.
Keuze 1 voor 14-12-2019: Overstappen naar webruimtehosting.nl of een andere leverancier?
Keuze 2 voor 14-12-2019: Webhostingpakket reseller mini of een ander pakket?

Wat er gebeurt wanneer u geen keuze maakt
Indien u niet voor 14-12-2019 een keuze maakt zorgen wij samen met Webruimtehosting er voor dat uw domein(en) voortaan gefaciliteerd worden door Webruimtehosting.

Heeft u nog vragen? Stuur ons een e-mail of neem contact op via WhatsApp.

Met vriendelijke groet,

J&T Hosting Servicedesk