Aandacht geven aan uw website om zo een grotere marktwaarde te realiseren.

Hoe kan het internet u een grotere marktwaarde opleveren? Simpel: Wij bieden op het gebied van internet veel verschillende producten en diensten aan waardoor uw bedrijf meer opdrachten kan genereren en dus kan groeien. Denkt u hierbij aan:

• Webdesign
• Hosting
• Domeinnaam registraties

Een website is strikt persoonlijk en J&T Hosting biedt deze persoonlijke aandacht. De wensen van de klant staan centraal in de ontwikkeling van al onze internet diensten en producten. De start van een goede website is een op maat gemaakt hosting pakket voor een goede prijs. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste service zonder dat u hiervoor te veel betaalt.

Een domeinnaam is niet alleen een digitaal adres om een website neer te zetten, het is meer dan dat. Een domeinnaam is het visitekaartje geworden van ondernemingen, het laat zien waar een bedrijf voor staat. Ook particulieren weten steeds beter om te gaan met een domeinnaam om zichzelf uniek in de markt te zetten met solicitaties of door te bloggen. Hoe goed heeft u uw domeinnaam geregeld?
– Staat de domeinnaam op uw eigen naam of op naam van de host?
– Kunt u zelf aanpassingen verrichten?
– Mag u overstappen wanneer en naar wie u zelf wilt?
– Ontvangt u service wanneer u dat nodig heeft?
– Betaalt u niets extra’s voor service?
– Heeft u de regie over uw domeinnaam?

Dit lijken simpele en logische vragen, helaas blijken ze vaak met “nee” beantwoord te worden. J&T Hosting vindt eerlijk zaken doen niet meer dan logisch. Zo bieden wij service die normaal geacht mag worden. Kunt u overstappen naar wie en wanneer u maar wilt. U heeft de volledige regie over uw domeinnaam! Ook stuurt J&T Hosting geen factuur voor service die verwacht mag worden.

Registreer vandaag nog uw eigen domeinnaam!