J&T Hosting hecht waarde aan een stabiele en eerlijke maatschappij waarin ieder individu zijn of haar verantwoordelijkheid durft te nemen. Dit ziet u terug in de prijzen en de wijze waarop wij over service denken. De prijzen zijn fair en wij geven graag persoonlijke aandacht.

In 2013 is J&T Hosting een aantal maatschappelijke projecten gestart in heel Nederland. Dit doen wij omdat wij denken dat de maatschappij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het sociale leefklimaat in Nederland, zeker in deze moeilijke economische tijden. Dit zijn de maatschappelijk verantwoorde projecten waar wij een financiële bijdrage aan leveren of hebben geleverd:

Team Dave Goossens
Dave Goossens is als assistent scheidsrechter in het betaalde voetbal een collega van de eigenaar Bas Steinhauser en Dave is samen met een team de Alpe D’Hues op gefietst voor het KWF. Zonder twijfel deed Bas namens J&T Hosting het voorstel hun project te steunen door 50% van de opbrengst van iedere – met teamdave13 – geregistreerde domeinnaam te doneren. J&T Hosting heeft hiermee een bijdrage kunnen leveren aan de belangrijke strijd tegen kanker.

SAO Apeldoorn
De Scheidsrechtersvereniging Apeldoorn kan financieel ook een bijdrage gebruiken en aangezien eigenaar Bas Steinhauser als amateur scheidsrechter is begonnen draagt hij de club een warm hart toe. Iedereen die de SAO Apeldoorn een warm hart toedraagt kan een domeinnaam registreren met de code SAO1516Hos en dan wordt €5,- (excl. BTW) van de opbrengst aan de SAO Apeldoorn gedoneerd.