Situatie
U heeft een (of meerdere) e-mailadres(sen) en wilt deze in een programma zoals Outlook importeren door gebruik te maken van IMAP. U wilt weten welke instellingen u dient in te vullen voor het ontvangen en verzenden van e-mail.

Voorwaarden

• U dient klant te zijn.
  • U dient een e-mailaccount te hebben.
  • U dient over de gegevens te beschikken van dit e-mailaccount.

Bijzonderheden
In deze video-instructie wordt Outlook gebruikt om e-mail te ontvangen en te verzenden. Het kan zijn dat u een andere versie van Outlook gebruikt of een compleet ander programma. De informatie die u dient in te vullen is niet anders dan in Outlook, de locatie van de instellingen kan uiteraard wel anders zijn.

Aanvullende vragen
Heeft u nog vragen na het zien van de instructievideo? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar service@jthosting.nl.

Videoinstructie