Zakelijke ondersteuning gaat net iets verder dan u gewend bent!

De standaard responstijd voor – niet urgente – berichten ligt binnen 48 uur op werkdagen. Voor zakelijke klanten die net iets verder willen gaan biedt J&T Hosting Zakelijke ondersteuning aan.

Wat bedoelt J&T Hosting precies met “zakelijke ondersteuning”?
Zakelijke klanten hebben vaak net iets andere wensen en eisen dan particulieren. Hierbij valt te denken aan een actie die u direct wilt hebben uitgevoerd en dit is natuurlijk altijd in een weekend. Denk hierbij aan het aanvragen van een SSL certificaat, het aanmaken van een email account of het aanvragen van een domeinnaam. Speciaal voor deze klanten introduceert J&T Hosting Zakelijke ondersteuning en hierbij is keuze uit vijf niveau’s:

  • Ondersteuning binnen 48 uur op werkdagen tussen 9:00 en 17:00;
  • Ondersteuning binnen 24 uur op werkdagen tussen 09:00 en 22:00;
  • Ondersteuning binnen 12 uur op werkdagen tussen 08:00 en 22:00 en in het weekend tussen 10:00 en 17:00;
  • Ondersteuning binnen 6 uur op werkdagen tussen 07:00 en 24:00 en in het weekend tussen 09:00 en 18:00;
  • Ondersteuning binnen 3 uur op werkdagen tussen 07:00 en 24:00 en in het weekend tussen 08:00 en 23:00.

Het is aangetoond dat mensen creatiever worden wanneer ze niets doen of ontspannen. Dit is meestal in een weekend of ‘s avonds.

De Zakelijke ondersteuning pakketten
J&T Hosting onderscheid vijf pakketten die verschillen op de volgende punten:

  • Tijden van service (van 07:00 tot en met 24:00);
  • Moment van service (werkdagen en/of weekend);
  • Prijs (variërend van €0,49 tot €1,99 per maand).

Wat valt niet onder Zakelijke ondersteuning
Het is niet alleen belangrijk om te benoemen wat wel in de service zit, maar ook wat niet in de service zit. Alle werkzaamheden waar derden bij betrokken zijn kan geen garantie gegeven worden dat de service binnen de gestelde termijn geboden kan worden en dit valt onder overmacht. Daarnaast kan op feestdagen en vooraf op de website aangekondigde dagen geen aanspraak gemaakt worden op de Zakelijke ondersteuning. Dit houdt niet in dat de tijdslimiet niet gehaald kan worden, echter achter J&T Hosting schuilen ook slechts mensen die soms vrij hebben om niets te doen of te ontspannen om zo de creatief te kunnen zijn.

Daar waar maatwerk noodzakelijk of wenselijk is spreken wij graag met u af om te zien wat u nodig heeft. Hierbij garanderen wij u een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding!

[bestelformulier url=https://www.jthosting.nl/client/bestellen/?cart=7]